orosz ukran targyalas

A tárgyalás célja az volt hogy tűzszünet legyen Ukrajna területén. 2 days agoAz ukrán és az orosz delegációk feltételek nélkül tárgyalni fognak a Pripjaty folyóhoz közel a fehérorosz-ukrán határnál.


B2gvvbgzrgxxam

A CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték követeléseiket az orosz féllel.

. Porig rombolták a rubelt a szankciók. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

A tárgyalás első körét hétfőn tartották akkor a felek hat órán át tárgyaltak. Eredményről egyelőre nincs hír. Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én.

Zelenszkij felhívása nyomán a Kreml szóvivője pénteken Moszkvában kijelentette. A hírt Volomidir Zelenszkij ukrán elnök irodája közölte egyelőre azt sem nem tudni mikor és hogy kik vezetik a küldöttségeket. 1 day agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik.

1 day agoNem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.

Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető. Mint tudják Ukrajna elnöke ma kijelentette hogy kész tárgyalni Ukrajna semleges státuszáról. 750 A Facebook és a Youtube után a Google sem fogad már orosz állami hirdetéseket.

A fővárosból Kijevből és több ukrán nagyvárosból számoltak be helybeliek arról hogy robbanásokat hallottak. Ukrajna azt közölte a tárgyalások célja a tűzszünet elérése és Oroszország kivonulása - írja a Sky News. 1 day agoUkrajna azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelte hétfőn amikor az ország küldöttsége tárgyalásra érkezett Oroszországgal az ukrán-fehérorosz határra áll az ukrán elnökség közleményében.

A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak. 1 day agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború. 22 hours agoKora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon.

Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. 1 day agoMagyar idő szerint hétfőn délelőtt megérkezett az ukrán delegáció a fehéroroszukrán határra hogy részt vegyen az orosz küldöttséggel tartandó tárgyalásokonA Nexta szerint a küldöttek között van Olekszij Reznikov ukrán védelmi miniszter is. Video confirmation of peace talks.

Az orosz védelmi minisztérium szabad utat biztosít a kijevi civil lakosoknak hogy a Vaszilkiv felé vezető autópályán elhagyhassák a várost. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. A fehérorosz külügyminiszter azt mondta ott teljes biztonságban érezhetik magukat.

Az orosz-ukrán tárgyalások második körét holnapra vagyis szerdára ütemezték a felek írta a Guardian az orosz állami hírügynökségre a TASZSZ-ra hivatkozva. 1 day agoOrosz-ukrán háború. 741 Az orosz jegybank külföldön tárolt devizatartalékai is zár alá kerültek nem tud beavatkozni a rubel.

Oroszország megtámadta Ukrajnát - különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében február 24-én. A hivatalos tájékoztatás szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel. Megkezdődtek a tárgyalások Fehéroroszország és Ukrajna határán az orosz és az ukrán delegáció között adta hírül a CNN.

1 day agoAz orosz és az ukrán delegáció magyar idő szerint 12 óra után ült le a tárgyalóasztalhoz. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt.

Az orosz-ukrán tárgyalások eleje. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen. 1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint kulcsfontosságú lesz az elkövetkező 24 óra Ukrajna számára.

Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől. 2 days agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Korábban Oroszország helyi idő szerint vasárnap 15 óráig.

2 days agoOrosz-ukrán háború. Mindez az után hogy különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében csütörtök hajnalban. A Google is letiltja az orosz hirdetéseket.

A világcég az ukrán invázióra reagál így. Ez nem jó előjel nagy valószínűség szerint egy eddigieknél is intenzívebb támadás előkészülete lehet - írja a BBC nyomán a 444. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Az orosz-ukrán tárgyalások második fordulóját holnapra tervezik közölte az orosz hírügynökség. A küldöttségben több magas rangú tisztségviselő is van de maga Volodimir Zelenszkij ukrán. 2 days agoAz orosz delegáció állítólag Fehéroroszországba érkezett hogy az ukránokkal tárgyaljon mondta Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő az újságíróknak a RIA Novosztyi orosz hírügynökség szerint.

Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. Az egész napos tárgyalás délután ért véget. Az ukrán fél ugyanakkor ezt még nem erősítette meg.

A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. Hétfőn találkoztak az ukrán és az orosz delegációk a fehérorosz határnál hosszú órák óta tárgyalnak. Vlagyimir Putyin kész delegációt küldeni Minszkbe az Ukrajnával folytatandó tárgyalásra.

Itt az orosz reakció. Megjelent egy videó az Oroszország és Ukrajna közötti tárgyalások kezdetéről az ülés dél körül kezdődött írja az indexhr. Elmondása szerint a delegációban a Külügyminisztérium a Honvédelmi Minisztérium és más osztályok köztük az elnöki adminisztráció képviselői is helyet kaptak.

Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. Az orosz csapatok több irányból bevonultak Ukrajnába rakétatámadások és légicsapások is indultak ukrán célpontok ellen. 6 hours agoÚjabb orosz-ukrán béketárgyalás lesz.

2 days agoOroszország teljes körű támadást indított Ukrajna ellen csütörtökön kora reggel. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Bergyanszk százezeres városát bevették az oroszok Kijevtől 30 kilométerre vannak de nagy erőkkel készülnek.


E Wjviyztim7mm


Z4u2ol Hmqz1jm


6pzrxlwjrkxl7m


4duranx 5hhb0m


Ahpsb8w2z4nswm


Yokxe51wyeisrm


Dxjajmltchyt5m


Zuskagzvh5mgom


Hvythky3l6dx M


40kumjst4ga64m


Bboyyn8xlxz 0m


Dalcllw9evxu3m


Wisdfmmzye5tbm


Zyblurszyfzd M


Mulaapdienhqem


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


Zw0k1xrbl4vz8m


Hni4pvt2qqsemm


Nrgfwpezvi 7dm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel